TEST DE Acavallo Safety Stirrups Flex

0 Beoordelingen
TEST DE Acavallo Safety Stirrups Flex TEST DE Acavallo Safety Stirrups Flex TEST DE Acavallo Safety Stirrups Flex TEST DE Acavallo Safety Stirrups Flex
279,00
Prijs per paar
Verzendkosten € 0,00
Verwachte levertijd Deze beugels worden op maandag en vrijdag verstuurd. Neem vooraf contact op voor de levertijd van de testbeugels
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Ben je geinteresseerd in de nieuwe revolutionaire Acavallo Flex veiligheids stijgbeugels maar wil je deze graag eerst een week testen? Dat is vanaf heden mogelijk!
Hoe werkt het?
Je besteld de stijgbeugels via de bestelknop.
Testbeugels worden alleen op maandag en vrijdag verstuurd.
Zodra je de beugels ontvangen hebt gaat de testperiode in. De beugels mag je 1 week testen, dus maximaal 7 dagen, ingaande op de dag dat de beugels geleverd worden.
Ben je na het testen enthousiast geworden? Dan ontvang je van Kifrahorse een retour etiket voor de testbeugels, welke je binnen de afgesproken tijd netjes en schoon terug stuurt. Kifrahorse stuurt je daarna een nieuw paar toe.
Zijn de beugels niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan ontvang je van Kifrahorse een retour etiket voor de testbeugels, welke je binnen de afgesproken tijd netjes  en schoon terug stuurt. De betaalde kosten worden verrekend met de verzend en verwerkingskosten á € 15,-

Let op, het kan zijn dat er i.v.m. veel aanvragen een wachttijd is voordat de beugels verzonden kunnen worden.Acavallo Flex veiligheidsbeugels met flexibel voetbed. Een stijgbeugel waar veiligheid en comfort samen komen!

De Acavallo Flexia stijgbeugels hebben een flexibel voetbed. Het Flexibele voetbed is ontworpen met de biomechanische aspecten in gedachten om zo een uitstekende ondersteuning te bieden aan de ruiter tijdens het paardrijden

De flexibele boog van antistatische siliconen zorgt ervoor dat de stijgbeugel in elke positie kan worden geopend en voorkomt zo dat de voet vast komt te zitten.

De Acavallo Flexia stijgbeugels zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de ruiter in het zadel. Het voetbed heeft een elliptische oppervlakteconstructie, die een ergonomische ondersteuning biedt over de voetzool Het voetbed geeft tevens een zeer goede grip.

In het voetbed bevindt zich het "Flex-systeem": een precisie mechanisme dat in meer dan 5 jaar onderzoek is bestudeerd en uitgebreid in de praktijk is getest om te verfijnen. Het mechanisme is gemaakt van de beste kwaliteitscomponenten en laat zich, door naar achteren of naar voren te buigen constant de positie van de voet van de ruiter te volgen.

Samen met de constructie van de bogen aan de zijkant van de stijgbeugels en de perfecte balans van de verschillende componenten, anticipeert en dempt het flexibele voetbed de balansverschuiving van de ruiter, wat meteen een nooit eerder ervaren gevoel geeft tijdens het rijden.

Dankzij de aanpassing van de weerstand van het "Flex-systeem" wordt de energie gegenereerd door de bewegingen van het paard opgevangen in het mechanisme van de stijgbeugels, waardoor er een aanzienlijke vermindering van inspanning voor de ruiter is, met groot voordeel voor de knieën, het bekken en de enkels.

Technische eigenschappen
 • Ergonomisch voetbed dankzij de elliptische vorm, ontworpen voor een betere ondersteuning van de voetzool.
 • Maximale gripprestaties voor de laars.
 • Roestvrijstalen onderdelen van het voetbed om de grip in extreme omstandigheden, zoals modder of regen te vergroten.
 • Verhoging van het evenwicht van de ruiter dankzij het flexibele voetbed die constant elke beweging van de voet of gewichtsverplaatsing volgt.
 • Aanzienlijke vermindering van inspannen van de ruiter met groot voordeel voor de knieën, het bekken en de enkels.
 • Betere verdeling van druk vanuit de ruiter op de beugels
 • Kwaliteit en duurzaamheid van het flexibele mechanisme is gegarandeerd door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen met componenten uit de auto-industrie.
 • Helling voorzijde max 11°.
 • Helling achter max 14°.
 • Achteroverhelling max. 14°.
 • Voetbed breedte 12,5 cm.
 • Rechter en linker boog: geproduceerd door smeden van anticorodaal aluminium, T6 gehard, gezandstraald, ontbraamd, cnc geboord en geanodiseerd.
 • Voetbed geproduceerd door kunststof spuitgieten in PA6 GF 30 zwart, geconditioneerd in water van 90°C.
 • Viscous  elastische elementen: NBR-materiaal en siliconen.
 • Flexibele boog, rechts en links, gegoten in tweekleurige antistatische siliconen.
 • Maximale belasting: 500kg.
 • Gewicht: 700 gr.
 • Acavallo-logo en grafische letters gedrukt in antistatische siliconen in de flexibele boog. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kifrahorse.nl 0620382822 Whatsapp icon Whatsapp Instagram icon kifrahorse.nl

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
TEST DE Acavallo Safety Stirrups Flex
Laat een review achter
Versturen