Atcom Bronchi Rapid 4,5 KG

0 Beoordelingen
66,50
Prijs per stuk
Verzendkosten € 5,95
Levertijd 5 tot 7 dagen
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Een combinatie van beproefde ademhalingskruiden, hooggedoseerde antioxidanten (vitamine C, zink), zwarte komijn en propolis voor voedingsondersteuning van de gevoelige luchtwegen.


Monoculturen, nieuwe grasrassen en milieuverontreiniging hebben ertoe geleid dat het aandeel kruiden in het ruwvoer de afgelopen decennia sterk is afgenomen. Evenzo zijn op veel plaatsen alleen kleine weilandgebieden beschikbaar, die een natuurlijke kruidenpopulatie beperken, aangezien het weiland te intensief gebruikt moet worden, bijvoorbeeld om de paarden voldoende beweging en sociaal contact te geven. Dit betekent dat de natuurlijke opname van vitaliserende kruiden via het basisvoer in de huidige paardenhouderij in de meeste gevallen nauwelijks mogelijk is. Des te belangrijker is het om paarden via hun voeding van deze waardevolle kruiden te voorzien en ze dus op een natuurlijke en bewezen manier te ondersteunen in tijden van verhoogde stress. Op deze manier creëren we een balans tussen vitaliteit en lichaamseigen antilichamen door gerichte kruiden toe te dienen. Met name de gevoelige luchtwegen hebben vaak last van hygiënische vervuiling door schimmels en bacteriën die via het stof in de stallucht worden ingeademd. De beste kwaliteit basisvoer is niet altijd voorhanden, waardoor opname van schimmel en stof via het basisvoer en strooisel vaak niet te vermijden is. Als er een probleem is met de luchtwegen, bieden gerichte voedingsstrategieën bewezen ondersteuning. zodat opname van schimmel en stof via het voer en strooisel vaak niet kan worden vermeden. Als er een probleem is met de luchtwegen, bieden gerichte voedingsstrategieën bewezen ondersteuning. zodat opname van schimmel en stof via het voer en strooisel vaak niet kan worden vermeden. Als er een probleem is met de luchtwegen, bieden gerichte voedingsstrategieën bewezen ondersteuning.

Bij de ontwikkeling van Bronchi-Rapid hebben we daarom specifiek gekozen voor een hoog aandeel traditioneel gebruikte respiratoire kruiden, die we specifiek verrijken met propolis, zwarte komijn, secundaire plantcomponenten en hooggedoseerde antioxidanten. Een natuurlijke bescherming en een betrouwbare ondersteuning van de luchtwegen, die door ons met veel paardenliefde is ontwikkeld.

Speciale eigenschappen van ATCOM Bronchi-Rapid:

  • levert hooggedoseerde kruiden, propolis, zwarte komijnolie en antioxidanten voor nutritionele ondersteuning van de vitalisering van de afweer van het lichaam en de gehele luchtwegen
  • Wierook (Boswellia serrata) ter ondersteuning van het ademhalingssysteem
  • met zwarte komijnzaad en zwarte komijnolie
  • met vitamine C (10.000 mg per kg) en organisch gebonden zink (2.500 mg per kg)
  • exclusief gebruik van hoogwaardige kruiden
  • met natuurlijke antioxidanten uit druivenpitten en rozenbottels

Samenstelling

Lucerne groenmeel, melasse schnitzel, zoethoutwortel, suikerbietmelasse, IJslands mos, zeewiermeel, zwarte komijnolie, plantaardig vet (kokosnoot), zeezout, zwarte komijn, ribkruid, pepermunt, lijnzaadolie, propolis, kaasjeskruid bloesem, tijm, hulsthoorn, hulstbloem, anucalyptus klaverblaadjes, anucalyptusblaadjes Venkel, lindebloesem, sparren scheuten, rozenbottels, knoflook, druivenpitten, wierook, pijnboomschors
 
Analytische componenten
Ruw eiwit 5,4%   natrium 1,1%
Ruwe oliën en vetten 4,3%   kalium 1,1%
Ruwe celstof 7,7%   magnesium 0,1%
Ruwe as 11,4%      
Calcium 0,5%      
fosfor 0,1%  
 

Additieven per kg
Vitamine C als L (+) - zuivere stof van ascorbinezuur (3a300) 10.000 mg
Zink als glycine zinkchelaat, hydraat (E6) 2500 mg
Kiezelgoer (diatomeeënaarde, gezuiverd) (E551c) 50.000 mg
Lecithine (E 222) 19.800 mg
Sangrovit® 16.700 mg
 


Voedingsadvies ATCOM Bronchi-Rapid

Grote paarden: 250 g Bronchi-Rapid per dag gedurende 6-8 weken
Kleine paarden, jonge paarden en pony's: 125 tot 200 g Bronchi-Rapid per dag gedurende 6-8 weken

 

Bronchi-Rapid kan permanent worden gevoerd. 

 

Let op de nationale en internationale dopingregels. Volgens het FN heeft dit product een wachttijd van 2 dagen.
 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kifrahorse.nl 0620382822 Whatsapp icon Whatsapp Instagram icon kifrahorse.nl

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Atcom Bronchi Rapid 4,5 KG
Laat een review achter
Versturen