Karlslund FLEX saddle, KneeFit Boomloos zadel

0 Beoordelingen
Karlslund FLEX saddle, KneeFit Boomloos zadel Karlslund FLEX saddle, KneeFit Boomloos zadel
1.895,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 0,00
Verwachte levertijd 5 tot 8 dagen
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Innovatief boomloos zadel met geoptimaliseerde zitvorm en verstelbare en verwisselbare kniewrongen. De kniewrongen worden vastgezet met schroeven, waardoor het gemakkelijk is om de hoek en positie aan te passen, of te verwisselen  voor een ander model. Er worden twee sets kniewrongen meegeleverd.

Gebouwd op een zeer flexibele kernstructuur, die de prestaties van het paard en zijn gangen optimaliseert. De zitting is zacht en comfortabel en heeft een delicate balans tussen ondersteuning en bewegingsvrijheid. Al met al een zadel dat veel comfort biedt en een nauw contact tussen ruiter en paard.

De panelen hebben een meerlaagse schuimconstructie, die een grote vrijheid voor schouders en schoft biedt, een onovertroffen verdeling van het gewicht van de ruiter en een zeer goede aanpassing aan verschillend gevormde paarden. Het ingebouwde korte kopijzer ( niet verwisselbaar), in combinatie met de brede opening tussen de panelen, zorgen voor een ergonomische pasvorm voor het paard, met veel ruimte voor ruggengraat en schoft.

De korte lengte van het zadel en de flexibele structuur zorgen ervoor dat het op de meeste IJslandse paarden past. Dit betekent ook dat het zadel zeer geschikt is voor gebruik op meerdere paarden, omdat het zich eenvoudig aanpast aan de vorm van de verschillende paarden.

Inclusief hoes

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kifrahorse.nl 0620382822 Whatsapp icon Whatsapp Instagram icon kifrahorse.nl

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Karlslund FLEX saddle, KneeFit Boomloos zadel
Laat een review achter
Versturen