Zadels / Boomloos - Freemax Western /

Reacties van klanten


Heb jij een mooie foto van je paard en het Freemax Western zadel? Mail ons, dan plaatsen wij je foto en ervaring op deze paginaLydia en haar knappe tinkermerrie!
Zo ontzettend blij met mijn nieuwe freemax westernzadel. Wat rijdt dit geweldig. Bedankt Kitty van Kifrahorse voor de geweldige service???
 
Whaylon met zijn nieuwe zadel en Kifra-pad

 


Freemax Short Buffel en Bruin Kifra-pad Western van Cindy


 

Via Facebook deze foto's en dit leuke bericht van Marloes ontvangen:

Ben zoooooo blij met mijn nieuwe set voor mijn lieve Juul !!!!! Kitty van kifrahorse nogmaals super bedankt voor de geweldige service !!! Juul en ik gaan er samen lekker van genieten 

 Eva met haar stoere paardje Fifty:

Het is een prachtig zadel, en nu hopen dat hij snel naar ons beiden gaat vormen! Het is wel even wennen voor ons beiden hoor haha, na 2,5 maand zonder zadel rijden! 
Bedankt Kitty voor je goede service ik blijf zeker klant van Kifrahorse.nl, de pad staat hem ook heel goed en is erg fijn! :)

Eva laat tevens zien dat een dressuurproefje rijden met een westernzadel prima kan!

 


 

 

Deze prachtige combinatie behaalde mét Freemax zadel op de Dutch Open in Wanroij een prachtig resultaat! Een 4e plaats in de Pleasure en Zilveren Medaille in de Horsemanship

 
 
 

Deze 2 prachtige haflingers zijn beide voorzien van een Freemax Buffalo Westernzadel, Kifra-pad Western en bijpassend hoofdstel


 

Een Freemax Western Short uitvoering Met Kifra-pad Western op het paardje van Ismonde. Veel rijplezier toegewenst!


 

 De Freemax Buffalo Short uitvoering met Bruine Kifra-pad Western van Do van SanteDe Freemax Buffalo Round en blauwe Kifra-pad Western van Nanda
  Nanda bewijst dat springen met een Freemax ook mogelijk is


 

 

 

Een stukje van Karin, trotse eigenaresse van een Freemax Buffalo Short 15

Met een zadel ben ik geen makkelijke. Mijn lijf kan heel snel heel hard nee roepen als iets niet klopt in zithouding/balans. Benen wil ik recht onder me, geen stoelzit, ook niet een beetje. Geen brede zit (heuprevisies), etc.

Mijn jonge gangenpaard is ook geen makkelijke. Een diva die heel duidelijk kan zijn in wat ze níét okee vindt. Dan kan je zomaar een stukje elleboog missen.

En daar ontmoeten wij elkaar in een Freemax. Fantastische optie om het zadel te kunnen testen! Mét de Kifra pad een sterke combinatie. We zijn er allebei uitermate tevreden mee! Het zadel toont als een zwaar cowsaddle maar is vederlicht. Het ligt wél net zo stabiel als een zwaar cowsaddle. Dat vederlichte is voor mij een must met een rug waar geen wervel goed op elkaar zit. Een gangenpaard heeft een schuine schouder die ver naar achteren draait.

De Freemax hindert niet en de beweging drukt het zadel niet naar achteren. Paardje is wat hoogbenig en heeft een korte rug, maar de Freemax ligt uitstekend.

Ik heb ook nog wat trickriding geprobeerd, ongewild weliswaar maar zelfs toen ik dacht 'Nú ga ik er dan toch afvallen' (mijn gezicht ca. 40 cm van de aardappelplantjes verwijderd) kon ik me terug in het zadel hijsen aan de knop, en het zadel lag nog net zo stabiel. Ook onderweg afstappen als mijn paard gemest heeft op een wandelpad of zo, is geen probleem want het zadel schuift niet met opstappen. Ik kan met een gerust hart de mest aan de kant schoppen en weer opstijgen, ook als er niet direct een verhoging te vinden is. Met boomloos best bijzonder, en dat zónder heftig aansingelen want ook daar is de diva niet van gediend. Soms als ik afstap kan ik een vuist tussen de singel doen en het zadel schuift nog steeds niet.

Kortom: wij zijn èrg blij met onze Freemax short 15". En dan nog iets - waar vind je een leverancier die je een testzadel laat houden tot je zadel (met levertijd) er is? Nou hier, bij Kifrahorse. Chapeau!

 

 


Freemax Western Buffalo Short met paarse Kifra-pad op een jonge Paint


 

De Freemax tijdens een passessie van Lilianne van www.boomlooszadelpasservice.nlWeergave:
 

 

Contactgegevens

Kifrahorse.nl
Freemax-western.nl

Kersenbongerd 2
6665GT Driel
(alleen op afspraak)

06- 20382822
info@kifrahorse.nl

KVK: 63372754
BTW: NL153698305B01
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Van zondag 28 juli t/m zaterdag 3 augustus zit Kitty van Kifrahorse in Engeland voor bijscholing (Reflock cursus)

Uiteraard doe ik mijn best om je mailtje en pakketje tijdens deze periode zo spoedig mogelijk te beantwoorden en te verzenden, echter kan het voorkomen dat er enige vertraging ontstaat.
Dank voor je begrip!
Kitty