Unika E.LYTE FAST (1.5 LT)

0 Beoordelingen
Unika E.LYTE FAST (1.5 LT)
34,00
Prijs per stuk
Verzendkosten € 6,95
Verwachte levertijd 8 dag(en)
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Aanvullend diervoeder voor paarden bestemd voor bijzondere voedingsdoeleinden:compensatie van elektrolytenverlies bij hevig zweten.

Elyte Fast is een aanvullend diervoeder voor paarden bedoeld voor bijzondere voedingsdoeleinden (compensatie van elektrolytenverlies bij hevig zweten). Omdat het vloeibaar is, is Elyte Fast gemakkelijk te gebruiken, zelfs tijdens wedstrijden, vooral tijdens Endurance-ritten.

Wanneer gebruik je Elyte Fast?

Elyte Fast is bijzonder nuttig, niet alleen tijdens hete seizoenen, waarin paarden meer zweten, maar ook in alle situaties waarin paarden meer zweten dan normaal, zoals intensieve trainingen, wedstrijden en lange trektochten. Elyte Fast is vooral handig tijdens endurance-wedstrijden, omdat het gemakkelijk met water kan worden gemengd en aan paarden kan worden gegeven op assistentiepunten en dierenartsenpoorten.

Eigenschappen van de bestanddelen ervan

De formule van Elyte Fast bevat aspartaten, die na inname elektrolyten en asparaginezuur afgeven. Asparaginezuur is een glucogeen aminozuur dat de energieproductie via de Krebs-cyclus kan verhogen en de fysieke activiteit kan verbeteren. Met name kalium- en magnesiumzouten zorgen ervoor dat het lichaam spierglycogeen kan opslaan en de hersynthese ervan stimuleren  Elyte Fast bevat L-glycine, het eenvoudigste aminozuur dat bekend is: het versnelt het herstel van elektrolytzouten in cellen en speelt een primaire rol bij de synthese van eiwitten, ATP, glutathion en glycogeen. Daarom wordt L-glycine beschouwd als een nieuwe antioxidant 

Gebruiksaanwijzing

Gebruik 10 cl (= 100 ml, overeenkomend met het eerste maatstreepje van de meetkamer) Elyte Fast per dag. Er wordt voorgesteld om de dosis te verhogen tot 25 cl (= 250 ml) per dag bij langdurige inspanningen en/of tijdens hete seizoenen. Elyte Fast wordt speciaal aanbevolen voor alle paarden die de neiging hebben om zwaar te zweten. Laat voldoende water ter beschikking van het paard. Elyte Fast kan zowel aan het drinkwater als aan het dagrantsoen worden toegevoegd.

Aanbevolen tijdsduur: één tot drie dagen na hevig zweten

(Aangezien het lichaam van elk paard zijn eigen eigenaardigheden heeft, moeten voeders en aanvullende voeders altijd geleidelijk in het dieet worden opgenomen).

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kifrahorse.nl 0620382822 Whatsapp icon Whatsapp Instagram icon kifrahorse.nl

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Unika E.LYTE FAST (1.5 LT)
Laat een review achter
Versturen