Hooinet Basic

0 Beoordelingen
Hooinet Basic Hooinet Basic Hooinet Basic Hooinet Basic Hooinet Basic
4,95
Prijs per stuk
Verzendkosten € 6,95
Verwachte levertijd 5 tot 8 dagen
Staffelprijzen
Aantal Prijs per stuk
1
€ 4,95
20
€ 4,75
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Basic nylon hooinet met grote mazen.
Er passen ongeveer 3  á 4 grote dikke plakken hooi in

Een hooinet is een handig hulpmiddel voor het voeren van hooi aan paarden en biedt verschillende voordelen:

Langzamer eten: Een van de belangrijkste voordelen van een hooinet is dat het de voedering van hooi vertraagt. Het beperkt de hoeveelheid hooi die een paard tegelijkertijd kan bereiken, waardoor het paard langer doet over het eten van zijn voorraad. Dit simuleert het natuurlijke graasgedrag en vermindert het risico op verveling.

Minder verspilling: Hooinetten verminderen verspilling van hooi aanzienlijk. Het houdt het hooi bij elkaar en voorkomt dat het op de grond wordt verspreid. Hierdoor kan het paard niet selectief eten en blijft er minder hooi ongebruikt achter in de stal of paddock.

Optimale spijsvertering: Langzaam eten is bevorderlijk voor een gezonde spijsvertering. Een hooinet geeft paarden de kans om kleine porties hooi gedurende langere perioden te eten, wat beter is voor de maag- en darmfunctie.

Bevordering van natuurlijk gedrag: Door het gebruik van een hooinet wordt het natuurlijke graasgedrag van paarden gestimuleerd. Dit is belangrijk voor hun mentale welzijn en kan bijdragen aan het voorkomen van gedragsproblemen zoals kauwen op stalmaterialen.

Handig voor transport: Hooinetten zijn draagbaar en gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze ideaal zijn voor reizen, wedstrijden of andere situaties waarin paarden buiten hun normale stalomgeving worden gevoerd.

Economisch: Hooinetten zijn doorgaans duurzaam en gaan lang mee. Ze zijn een kosteneffectieve oplossing omdat ze helpen om verspilling van hooi te verminderen, waardoor eigenaren geld kunnen besparen op voerkosten. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kifrahorse.nl 0620382822 Whatsapp icon Whatsapp Instagram icon kifrahorse.nl

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Hooinet Basic
Laat een review achter
Versturen