Lexa Arthro Plus

0 Beoordelingen
59,10
Prijs per stuk
Verzendkosten € 5,95
Levertijd De levertijd bedraagt 5 tot 7 dagen
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

De nieuwe generatie van de dopingvrije combinatie van voedingsstoffen ter ondersteuning van het bewegingsapparaat

Het gebruik van speciale voedingsstoffen is zeer effectief gebleken bij het versterken en ondersteunen van gewrichten en bindweefsel. De glycosaminoglycanen (GAG), die tot de hoofdbestanddelen van gewrichtskraakbeen behoren, staan ​​hier centraal. De groep van deze natuurlijke glycosaminoglycanen omvat kraakbeenvormende stoffen zoals glucosamine, chondroïtine en hyaluronzuur. Wetenschappelijke studies (McIlwraith, 2004; Neil et al., 2005; Forsyth et a., 2006; Bergin et al. 2006) hebben aangetoond dat de aanvoer van deze gewrichtsvoedingsstoffen via voeding de vorming van deze stoffen in het gewricht kan ondersteunen. Verbetering van de beweeglijkheid van gewrichten is mogelijk. Helaas zijn er tegenwoordig vaak aanzienlijke tekorten in het dieet van het paard en dus, naast blessures, Overbelasting of verkeerde positionering, een onderaanbod van met name micronutriënten en "kraakbeenvoedingsstoffen" hebben een negatieve invloed op de toevoer van het gewricht. Vooral bij paarden die zwaar gestrest zijn in de sport, oude paarden of met een bestaande gevoeligheid, is het aanvullen van geselecteerde voedingsstoffen via de voeding ideaal. Naast glucosamine en hyaluronzuur bevat Arthro-Plus een innovatief complex van vitale stoffen gemaakt van het eierschaalmembraan van kippeneieren. Het is een puur natuurlijk product zonder gebruik van chemicaliën. Het membraan van de eierschaal bevat van nature de optimale combinatie van ingrediënten die nodig zijn voor het bewegingsapparaat. Dit levert ook de volgende ingrediënten in natuurlijke vorm op voor het bewegingsapparaat:
 • Collageen
 • Hyaluronzuur
 • Chondroïtinesulfaat
 • Glucosamine
 • Lysozyme
LEXA Arthro-Plus wordt gebruikt als aanvulling met voedingsstoffen ter ondersteuning van de gewrichten, kraakbeen, ligamenten en pezen bij zwaar gebruik of individuele gevoeligheid. LEXA Arthro-Plus bevat een bijzondere combinatie van hyaluronzuur, glucosamine en eierschaalmembraan, die specifiek zijn verrijkt met sporenelementen en vitamines. Dit is van groot belang aangezien deze ingrediënten alleen in combinatie met zogenaamde cofactoren hun optimale ondersteuning in het paardenlichaam kunnen bereiken. Arthro-Plus van LEXA paardenvoer is dopingvrij en daarom ook geschikt voor sportpaarden

Voedingswetenschap voor het bewegingsapparaat
 • Chondroïtinesulfaat is een gesulfateerde glycosaminoglycaan en een hoofdbestanddeel van kraakbeenweefsel en is daarom van groot belang voor de veerkracht van de gewrichten.
 • Glucosamine is de uitgangsstof voor glycosaminoglycanen en is daarom essentieel voor de kraakbeenfunctie. Samen met chondroïtinesulfaat kan glucosamine de functie en beweeglijkheid van gewrichten ondersteunen.
 • Hyaluronzuur is een centraal bestanddeel van het ondersteunende weefsel, een bestanddeel van het gewrichtsvocht (synoviaal vocht) en is belangrijk voor het vergroten ervan.
 • Collageen is een belangrijk onderdeel van de huid, bindweefsel, kraakbeen, pezen en botten. Het draagt ​​bij aan gezonde en functionele botten en gewrichtskraakbeen.
 • Lysozyme is een enzym en heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking. Het ondersteunt ook het immuunsysteem.
 • Vitaminen en sporenelementen zoals mangaan en zink zijn belangrijke cofactoren in de biosynthese voor de bovengenoemde voedingsstoffen. Zonder zijn aanwezigheid kan bijvoorbeeld de synthese van proteoglycanen in het lichaam niet volledig verlopen.

Bijzondere eigenschappen van Arthro-Plus:
 • Ondersteuning van het bewegingsapparaat (bijv. Tijdens het toernooiseizoen, verhoogde training, bij het binnenrijden)
 • de speciale combinatie van hyaluronzuur, glucosamine en eierschaalmembraan is ideaal gebleken voor gevoelige paarden
 • verrijkt met micronutriënten
 • Dopingvrij volgens de FN (ADMR vanaf januari 2019)
Arthro-Plus is bij uitstek geschikt:
 • als uitgebreide ondersteuning met gezamenlijke voedingsstoffen
 • voor het bewegingsapparaat
 • voor sportpaarden en oudere paarden

Samenstelling

Luzernemeel, 20% glucosamine, 10% eierschaalmembraan, suikerbietmelasse, tarwegriesmeelzemelen, lijnzaadolie, spray weipoeder, plantaardig vet (raapzaad), melasse pulp, 0,3% hyaluronzuur
 
analytische componenten
Ruw eiwit 16,4%  fosfor  0,2%
Rauw vet 5,2%  magnesium  0,1%
Ruwe celstof 10,1%  natrium  0,1%
Ruwe as 5,6%  kalium  1,5%
 Calcium  0,7%      
 
Additieven per kg
Vitamine E als alfa-tocoferolacetaat 12.500 mg
Vitamine C als L (+) - ascorbinezuur pure stof 25.000 mg
Zink als glycine-zinkchelaat, hydrateren 2500 mg
Mangaan als glycine mangaanchelaat, hydrateren 1.875 mg
Selenium als seleniumgist 8 mg
Lecithines 22.500 mg


Voedingsadvies:


Grote paarden: 40 g per dag.
Pony's en kleine paarden: 15 tot 30 g per dag.

Geschikt voor permanente bijvoeding.
De nieuwe generatie dopingvrije , beproefde combinatie van voedingsstoffen voor de ondersteuning van gewrichten, banden, pezen en kraakbeen
Ter versterking en ondersteuning van de gewrichten en bindweefsel is het gebruik van specifieke nutriënten zeer succesvol gebleken. Een belangrijke rol zijn de glycosaminoglycanen (GAG), die de belangrijkste bestanddelen van het gewrichtskraakbeen zijn. Deze groep van natuurlijke glycosaminoglycanen, bevat onder andere kraakbeenvormende stoffen zoals glucosamine, chondroïtine en hyaluronzuur. Wetenschappelijke studies (McIlwraith, 2004; Neil et al, 2005;. Forsyth et al, 2006; .. Bergin et al 2006) hebben aangetoond dat door het leveren van deze pure actieve ingrediënten door middel van het voedsel de vorming van deze stoffen worden ondersteund, en de flexibiliteit van de verbindingen verbeterd.

Nutritional science for the musculoskeletal system

Chondroïtinesulfaat is een gesulfateerde glycosaminoglycan en een belangrijke component van kraakbeenweefsel en daarom van groot belang voor de veerkracht van de gewrichten.
Glucosamine is het uitgangsmateriaal voor glycosaminoglycanen en dus essentieel voor de kraakbeenfunctie. Glucosamine, samen met chondroïtinesulfaat, kan de gewrichtsfunctie en mobiliteit helpen.
Hyaluronzuur is een centrale component van het ondersteunende weefsel, een component van de synoviale vloeistof (synoviale vloeistof) en is belangrijk voor het verhogen ervan.

Vitaminen en sporenelementen zoals mangaan, zink , zijn belangrijke co-factoren van biosynthese voor de bovengenoemde voedingsstoffen. Zonder zijn aanwezigheid kan de synthese van proteoglycanen in het lichaam niet volledig doorgaan.

Speciale eigenschappen van Arthro-Plus:
 • Ondersteuning van het bewegingsapparaat (bijv. Tijdens het toernooiseizoen, verhoogde training, tijdens het rijden)
 • De speciale combinatie van hyaluronzuur, glucosamine en chondroïtinesulfaat is ideaal gebleken bij gevoelige paarden
 • verrijkt met micronutriënten
 • ontwikkeld door experts, bewezen in de praktijk
 • Dopingvrij volgens FN (ADMR vanaf januari 2019)
Arthro-Plus is bij uitstek geschikt:
 • als uitgebreide ondersteuning met gezamenlijke voedingsstoffen
 • voor het bewegingsapparaat
 • voor sportpaarden en oudere paarden
1 kg Arthro-Plus bevat:
 • 188 g glucosamine
 • 113 g chondroïtinesulfaat
 • 3000 mg hyaluronzuur 
 •  
Samenstelling
Alfalfa groene bloem, glucosamine, chondroïtinesulfaat, suikerbietmelasse, tarwegraszemelen, lijnzaadolie, spray cloud poeder, plantaardig vet (raapzaad), melasse, hyaluronzuur
 
Analytische ingrediënten
ruw eiwit
7,3%
Ruwe oliën en vetten
5,2%
ruwe celstof
10,2%
ruwe as
5,3%
 
Additieven per kg
Vitamine E als alfa-tocoferolacetaat
12.500 mg
Vitamine C als L (+) - zuivere stof ascorbinezuur
25.000 mg
Zink als glycinezinkchelaat, hydraat
2500 mg
Mangaan als glycine-mangaanchelaat, hydraat
1,875 mg
Selenium als natriumseleniet
8 mg
lecithinen
22.500 mg
 

 
Voedingsadvies:

Grote paarden: 40 g per dag.
Pony's en kleine paarden: 15 tot 30 g per dag.

Geschikt voor permanente voeding.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@kifrahorse.nl 0620382822 Whatsapp icon Whatsapp Instagram icon kifrahorse.nl

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Lexa Arthro Plus
Laat een review achter
Versturen